Ons concept

Wij zijn al enige tijd gepassioneerd bezig met gezonde voeding en ‘comfort food’.
Dit bracht ons tot het uitbouwen van een foodtrailer die de naam Taste – Too? kent. Vanuit onze trailer serveren wij streetfood met in de hoofdrol wraps, bowls en/of bao buns. .

Ons concept vertrekt vanuit gezonde comfort food. We werken dan ook enkel met verse en gezonde voedingsmiddelen. We serveren alles in biologisch gemaakt en afbreekbaar wegwerpmateriaal.

Wraps zijn onze alom bekende hartige pannenkoeken. Ze bestaan uit tarwe en maïsbloem. Wij ‘wrappen’ ze met verschillende vullingen voor u klaar. Dit kan dienen als de ideale snack.

Onze bowls bestaan uit een kom gevuld met:

  • groenten
  • eiwitten
  • koolhydraten of granen
  • huisbereide dipsaus

Dit kan je beschouwen als volwaardige maaltijd.

De bao buns zijn Taiwanese stoombroodjes. Ze hebben met onze vulling een lekkere balans tussen zacht, zoet, zuur en knapperig.

We concentreren ons vooral op recepties, familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, …Taste-Too? bezorgt u een zorgeloos feestje met een gezonde menukaart.Je kan er voor kiezen om onze wraps en/of power bowls te nuttigen maar ook hapjes en desserts behoren tot de mogelijkheden.
Uiteraard is alles bespreekbaar en willen we met overleg volledig aan de wensen van de klant voldoen. Via een offerte op maat kunnen we zo inspelen op wat jij wilt.

Met een minimum aan suikers en verzadigde vetten komen we tot een maximum aan smaken.

Taste – Too?
No taste to waste…